fbpx

Alibaba

01 / 04 / 2019

Pse po e lë punën time në Alibaba

Javën e kaluar unë dhe disa kolegë nga Alibaba kaluam disa ditë me mikun tim Robert. Ndërsa ishim atje, takuam disa njerëz të shkëlqyeshëm nga CJ Drop [...]