fbpx

anijeve të lirë

03 / 07 / 2019

Dallimi midis Transportit CJ dhe Shopify Transportit

Të kuptuarit e mënyrave më të mira për të dërguar produktet tuaja tek klientët tuaj është një pjesë e rëndësishme e administrimit të biznesit tuaj. Para se të bëni porosinë tuaj të parë, duhet [...]
07 / 15 / 2017

Transporti falas është mënyra e fundit për t'u përdorur në transportin me pika

Kohët e fundit disa klientë në dyqanin tonë Aliexpress u ankuan për faktin se parcelat nuk mund të dërgohen as për dy muaj me anë të metodës së transportit falas. Sot ne [...]