fbpx
01 / 09 / 2020

Si të përdorni CJ APP në Shopify për të bërë më të lehtë Dropshipping

Dhurata juaj e vitit 2020 nga CJ është dorëzuar. Eja dhe shiko! Në të kaluarën, CJ po përpiqej të zgjidhte një aplikacion në Shopify për t'i bërë gjërat më të lehta. Kohët e fundit ajo ka kaluar me sukses rishikimin më në fund. ajo [...]