fbpx

Dropshipping CJ

07 / 15 / 2019

CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers

CJ Dropshipping, një platformë e-tregtie e cila është e integruar me produkte ndihmuese, çorape, shtypje dhe dërgesë për klientët në Shopify, Oberlo, eBay, Amazon, Etsy, etj. Lazada, i njohur [...]
07 / 15 / 2019

CJ do të integrohet me Shopee për Dropshippers

CJ do të integrohet me Shopee për dropshippers. Shopee është një platformë udhëheqëse e-commerce nën Sea Group. Dhe është një treg celular i krijuar posaçërisht për të dy blerësit [...]