fbpx

dropshipping

05 / 19 / 2020

Një dyqan produkti VS Store i përgjithshëm VS dyqan i ngrohtë: Cila është më mirë?

Kur është fjala për dropshipping, një nga vendimet më të vështira për të bërë një newbie është se çfarë lloj dyqani duhet të kandidojë. Shumë prej tyre [...]
05 / 14 / 2020

Si të shkruani një përshkrim të detyrueshëm të produktit për dyqanin tuaj të pikave të lëshimit

Shumë dropshippers janë duke luftuar me ndihmimin e produkteve dhe sjelljen e trafikut në dyqanet e tyre. Ata shpenzojnë një kohë dhe para të jashtëzakonshme për reklama dhe promovime. Por ata plotësisht [...]
05 / 12 / 2020

A do të ketë vonesa të transportit nën COVID-19?

Kemi shumë pyetje në lidhje me kohën e dorëzimit dhe tarifat e transportit për shkak të karantinës dhe rritjes së kostove të transportit nën COVID-19. A do të kishte transportim deti [...]
04 / 07 / 2020

Si të krijoni një urdhër automatik në heqjen dorë nga CJ

Shtë një mësim hap pas hapi se si të krijoni një urdhër automatik dropshipping në app.cjdropshipping.com për regjistrat e rinj. Ekzistojnë katër hapa të mëdhenj për të krijuar një urdhër automatik dropshipping: [...]