fbpx

etiketë transporti

04 / 15 / 2019

Si duken etiketat e transportit detar?

Aktualisht, Cj është duke përdorur metoda të shumta transporti dhe unë do t'i prezantoj ato sot. 1 Epacket. Vendet në dispozicion: Gjermania, Norvegjia, Belgjika, Finlanda, Hong Kongu, Portugalia, Japonia, [...]