fbpx

Top faqet e internetit 10

06 / 18 / 2019

Njohuri mbi rritjen e tregtisë elektronike me informacion të përgjithshëm dhe faqet kryesore të internetit 10 në Vietnam

Informacione të përgjithshme në lidhje me VietnamPopulation: 96,491,146Numërimi i përdoruesve të Internetit: 49,063,762Petimet e Internetit: 52.00% Përdoruesit e Telefonave celular: 25,162,000Marrjet e telefonit celular: 26.40% Fjala gjuhësore: Pasqyrë gjermane e tregut të e-commerce në Vietnam, Sipas anketimeve, [...]