fbpx

Top faqet e internetit 8

06 / 19 / 2019

Rritja e e-tregtisë dhe faqet kryesore të internetit 8 në Australi

Informacione të përgjithshme mbi Popullsinë e Australisë: 24,772,247 PBB bazuar në barazinë e fuqisë blerëse (PPP): 1,246,475 PBB nominal: Rritja e rritjes së PBB-së 1,379,578: 2.20% Numri i përdoruesve të Internetit: 20,679,490 [...]