fbpx

heq gabimet e transportit

01 / 07 / 2019

10 Arsyet Pse Duhet të Këputni Kinën si Tregun tuaj Kur Transporti Dërgoni

Për njerëzit që kanë bërë transportim detar për ca kohë, ata duhet të njohin vendet më të mira për biznesin e tyre. Dhe midis asaj liste, Kina është [...]
08 / 17 / 2017

Dropshipping: Gabimet e zakonshme 5 që duhet të shmangni

Të dish saktësisht se çfarë të bësh ose jo të bësh, mund të nënkuptojë sukses ose dështim me biznesin tënd të ri të transportit. Si pronar i ri i afarizmit elektronik, [...]