fbpx

Tregime të suksesshme

07 / 19 / 2019

Si mund të bëhen forcat e reja të tregtisë elektronike - shitësit femra bëhen gjigandë të tregtisë elektronike?

Nëse lëvizja Metoo ka luajtur një rol të rëndësishëm në ngritjen e statusit shoqëror dhe politik të grave, një fushatë tjetër mund të përfaqësojë gjithashtu rritjen e mprehtë të biznesit të mbizotëruar nga gratë, d.m.th. [...]