fbpx

Informacioni i përcjelljes

10 / 11 / 2019

Pse numri im i ndjekjes nuk është i sinkronizuar për të bërë blerje?

Shumë klientë këto ditë pasqyruan numrat e tyre të ndjekjes jo të sinkronizuar për të Shopify me sukses dyqanet që shkaktuan shqetësime të mëdha për biznesin. Pasi kemi bërë një të plotë [...]
08 / 15 / 2019

CJPacket ka përfunduar integrimin me pronat

Nëpërmjet punës sonë së bashku me ekipin e Aftësisë me muaj, integrimi midis CJpacket dhe Aftershipit përfundimisht ka përfunduar. Kjo do të thotë që ju mund të kontrolloni informacionin për ndjekjen e urdhrave [...]
05 / 29 / 2019

Krijoni faqen e përcjelljes së parcelave me Aplikacionin Urdhërat Urdhërues për Shopify

Cila është uebfaqja më e mirë e ndjekjes së paketave? A ka ndonjë aplikacion që mund të gjurmojë informacionin e transportit nga të gjithë transportuesit? Sigurisht, me Come Urders, ndjekja e vullnetit [...]
12 / 13 / 2018

Numrat përcjellës të ricikluar të USPS

Kohët e fundit kemi vërejtur se ka porositë e fundit me numra gjurmues që janë ricikluar nga urdhërat e mëparshëm të sistemit tonë. Kur ne përpiqemi të kontrollojmë statusin [...]