fbpx

Inventari privat

06 / 19 / 2020

Si të transferoni inventarin privat tek furnitori i CJ?

Për të marrë një kohë më të shkurtër të përpunimit, shumë dropshippers dëshirojnë të blejnë inventarin e tyre privat për të paracaktuar në depot e CJ në Kinë, Amerikë, Tajlandë ose Gjermani. [...]
04 / 28 / 2019

Si të përdoret inventari privat në heqjen dorë nga CJ?

Përdorimi i inventarit privat është me të vërtetë i thjeshtë dhe i zgjuar. Nëse produktet me të cilat keni një inventar privat përfshihen në urdhërat tuaj dropshipping, sistemi ynë [...]