fbpx

Kërkesa për burim CJ

11 / 06 / 2018

Si të përdorni CJ Google Chrome Extension për 1688, Transporti Drop Taobao

Dropshipping jashtë Aliexpress është veprimi juaj i zgjuar! Ju mund të planifikoni të kaloni në 1688 dhe Taobao sepse ato janë shumë më të lira. Theështja është të dy [...]
09 / 26 / 2018

Si të buroni nga Taobao dhe të gjeni produktet e modës?

Para se të filloni burimin nga Taobao, duhet ta dini këtë: Ju nuk mund të blini asgjë direkt, sepse Taobao është në dispozicion vetëm të pagesës nga RMB ose [...]
03 / 25 / 2018

Si të Postoni Kërkesën Ndihmuese në app.cjdropshipping.com

Për përdoruesit LV1: 5 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë. Për përdoruesit LV2: 10 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë. Për përdoruesit LV3: 20 kërkesa ndihmuese në dispozicion çdo ditë. Për përdoruesit [...]