fbpx
07 / 15 / 2019

Shqyrtime të vërteta të Chinabrands, kjo është arsyeja pse gjithnjë e më shumë njerëz lëvizin nga Chinabrands në CJDropshipping

Transporti me pika është një metodë e përmbushjes me pakicë në të cilën shitësi me pakicë nuk i mban mallrat në magazinë, por përkundrazi transferon drejtpërdrejt porositë dhe dërgesat e klientëve. [...]