fbpx

Kthimet e CJ të Kthimit

09 / 01 / 2018

Si të Kthehen Urdhrat për Dropshipping në CJ APP?

Nga shumë arsye, blerësit mund të kenë nevojë të kthejnë paketat në CJ. Zakonisht, ne nuk e dimë kush i ktheu ata dhe çfarë ishte brenda. Do të [...]