fbpx

logjistikë e lëngshme

07 / 04 / 2019

Lëngu i Transportit të Lëngshëm dhe Banka e Energjisë: Cilat janë metodat e logjistikës?

Likuiditeti dhe energjia elektrike janë çështje speciale për transportin dhe ato duhet të trajtohen ndryshe për të shmangur rrezikun dhe telashet. Në vijim do të prezantohet [...]