fbpx

logjistikë

06 / 21 / 2019

Kompania e Transportit, Logjistikës ose Transportit më të Mirë 10 Dorëzohet nga Kina në botë

Me zhvillimin e globalizmit ekonomik, tregtia ndërkufitare po rritet. Dhe për avantazhin e çmimeve të produkteve kineze, gjithnjë e më shumë produkte kineze eksportohen në të gjithë botën, dhe kështu [...]
06 / 20 / 2019

Pasqyrë e Tregut E-commerce të Azisë Juglindore

Madhësia e tregut Numri i përdoruesve të Internetit në Azinë Juglindore, dhe veçanërisht në vendet më të mëdha XEUMX ASEAN, shtohet për të krijuar një treg të madh të pashfrytëzuar. [...]
06 / 19 / 2019

Një përmbledhje e tregtisë elektronike në Tajlandë

Madhësia dhe rritja Ekonomia e tretë më e madhe e Azisë Juglindore, Tajlanda ka një nga numrin më të madh të përdoruesve të internetit në rajon. Ka afërsisht milion 57 [...]
06 / 18 / 2019

Gjithçka që duhet të dini në lidhje me tregtinë elektronike në Mbretërinë e Bashkuar

Tregjet e rritjes Sipas Zyrës së Statistikave Kombëtare, shitjet në internet janë rritur për 35 muaj pas viti në vit në Mbretërinë e Bashkuar, me blerësit që kërkojnë çdo gjë [...]