fbpx
02 / 12 / 2019

Pse duhet të zgjidhni produkte POD mbi ato normale

Meqenëse ne e filluam tiparin tonë Print on Demand (POD) dhjetorin e kaluar, ne kemi marrë shumë pyetje nga klientët tanë çdo ditë. Pra, pse janë këto [...]
12 / 19 / 2018

Si të përdorni shtypjen e CJ-së në Karakteristikën e Kërkesës për të Rritur Biznesin tuaj të Dropshipping - Dizajn nga blerësit

Ne kemi prezantuar se si tregtarët hartojnë produkte nga tregu ynë në artikullin e mëparshëm. Por, çfarë nëse klientët dëshirojnë të dizajnojnë pak? Tani, le të [...]
12 / 18 / 2018

Si të përdorni shtypjen e CJ në tipar të kërkesës për të rritur biznesin tuaj të braktisjes - Dizajni nga Tregtarët

Dita e mbare, te gjithe! Pas muajve të punës së palodhur, ne jemi të lumtur t'ju informojmë se tipari ynë POD (Shtypni në kërkesë) është në dispozicion tani! Ky lloj i [...]
11 / 15 / 2018

Makina gdhendëse me lazer Hel Ndihmësi i mirë në prodhimin e produktit të personalizuar (POD)

Në ditët e sotme, me përparimin e kohërave, shkenca dhe teknologjia morën shpejtësinë e saj për tu zhvilluar vazhdimisht. Ndërkohë, gjithnjë e më shumë njerëz ndjekin personalizimin, duke e konsideruar [...]