fbpx

Mënyra pagese

02 / 28 / 2020

Ngarkoni portofolin CJ - Jo vetëm deri në 2% BONUS

A e dini se duke ngarkuar portofolin CJ mund të merrni bonus? Për të përmbushur nevojat e dropshippers në të gjithë botën, CJ mbështet shumë lloje të metodave të pagesave popullore të tilla [...]
12 / 17 / 2019

Payssion— Një metodë e re popullore e pagesës e disponueshme në GJ Tani

Pagesa tani është në dispozicion në CJ. Shkoni për të provuar metodën tonë më të re të pagesës në dispozicion. Pse CJ shton Payssion si një hyrje pagese? Pagesa është a [...]
07 / 25 / 2019

Pasqyra: Raportet e fundit përmbledhëse të Tregut Evropian të Tregtisë E-Tregtare

E-commerce evropiane është zëri i sektorit evropian të tregtisë dixhitale. Me shoqatat kombëtare të tregtisë elektronike 19, më shumë se kompanitë 75,000 përfaqësohen duke shitur mallra dhe shërbime në internet [...]