fbpx

Ndryshimi i TVSH-së në Norvegji

08 / 26 / 2019

Si të braktiset në Suedi, Norvegji pa paguar taksat e klientëve?

Taksa e shtuar e vlerës (TVSH) është një taksë shumë-fazore e shitjeve, barra përfundimtare e së cilës i takon konsumatorit privat. TVSH në normën e duhur do të jetë [...]
02 / 24 / 2018

Njoftim për taksën doganore suedeze

Vitet e fundit, zhvillimi i tregtisë elektronike është gjithnjë e më i shpejtë, kështu që përmirëson dhe reformon politikat doganore nga vende të ndryshme. Sot, ne kemi [...]