fbpx

Magazina e SHBA

04 / 29 / 2019

Furnizuesit kryesorë të 10 Dropshipping në SH.B.A.

Furnizuesit e Transportit Drop nga SHBA po bëhen gjithnjë e më popullore. Kështu, shumë transportues me pika u vranë nga transporti i gjatë dhe cilësia e keqe kur [...]
01 / 09 / 2019

Pse të përdorim Depot e SHBA gjatë Festivalit të Pranverës Kineze?

Viti i Ri Kinez po vjen! Një pjesë e lajmeve të mira për punëtorët tanë kinezë! Të gjithë mund të kthehen në shtëpi, të ribashkohen me familjet dhe të pushojnë pas një viti [...]
11 / 30 / 2018

Histori fshehur - Punët e vështira të dorëzimit gjatë sezonit të festave

Në ditët e sotme interneti ka bërë blerjen në internet aq shumë më të lehtë dhe të përshtatshme sa të pyes nëse konsumatorët në ditët e sotme akoma mbajnë mend që paketat e tyre janë trajtuar nga [...]
11 / 21 / 2018

Afatet e transportit USPS - VITI I PLANIT!

'Tis këtë sezon për të planifikuar për afatet e transportit tuaj të Krishtlindjeve !! Konsumatorët që po planifikojnë herët po na pyesin se cilat janë afatet e transportit detar për dorëzim [...]