fbpx

ngrohtë në trend

07 / 01 / 2019

Një Nicë Trending e Bukurisë: Cannabidiol (CBD)

Rreth CBD Cannabidiol (CBD) e zbuluar në 1940 është një phytocannabinoid dhe është një nga disa kanabinoidet e identifikuara 113 në bimët e kanabisit dhe llogarit deri në 40% [...]