fbpx
06 / 26 / 2020

Rekomandimi i 11 pajisjeve të biçikletave

Ndërsa vazhdon shpërthimi i koronavirusit, shumë amerikanë kanë frikë të përdorin transportin publik. Ata gjithashtu janë duke kërkuar mënyra për të ushtruar pa pasur nevojë të shkoni në a [...]
06 / 17 / 2020

7 Produkte Shumë Profitiv Produkte / Zgjedhur nga Top100 (Renditur nga të ardhurat) Shitësit më të mirë në Dropshipping CJ

3 javë më parë, unë postova një blog me top100 shitësit më të mirë në CJ Dropshipping dhe ndava 6 kamare të nxehta sipas listës së shitësve më të mirë. Renditja ishte [...]
05 / 14 / 2020

Si të shkruani një përshkrim të detyrueshëm të produktit për dyqanin tuaj të pikave të lëshimit

Shumë dropshippers janë duke luftuar me ndihmimin e produkteve dhe sjelljen e trafikut në dyqanet e tyre. Ata shpenzojnë një kohë dhe para të jashtëzakonshme për reklama dhe promovime. Por ata plotësisht [...]
05 / 12 / 2020

A do të ketë vonesa të transportit nën COVID-19?

Kemi shumë pyetje në lidhje me kohën e dorëzimit dhe tarifat e transportit për shkak të karantinës dhe rritjes së kostove të transportit nën COVID-19. A do të kishte transportim deti [...]