fbpx
04 / 25 / 2017

Programi i plotë i ditës së vetme në kompaninë tonë

Procesi i kompanisë sonë është përmbledhur si më poshtë: 8: 30am Miranda dhe të gjithë ekipi fillojnë të punojnë. Ajo merr 20 deri në 30 minuta për të bërë një [...]