fbpx

përfitimet në Shopee

07 / 15 / 2019

CJ do të integrohet me Shopee për Dropshippers

CJ do të integrohet me Shopee për dropshippers. Shopee është një platformë udhëheqëse e-commerce nën Sea Group. Dhe është një treg celular i krijuar posaçërisht për të dy blerësit [...]