fbpx

përmbushje

03 / 21 / 2020

Si Ndikimi dhe Koha e Ndikimit në Coronavirus

Disa dropshippers ankohen për vonesën e transportit dhe rritjen e nivelit të transportit këto ditë, veçanërisht rritja e shkallës së transportit për shkak të koronavirusit. Shtë e vërtetë që CJ [...]
02 / 28 / 2020

Ngarkoni portofolin CJ - Jo vetëm deri në 2% BONUS

A e dini se duke ngarkuar portofolin CJ mund të merrni bonus? Për të përmbushur nevojat e dropshippers në të gjithë botën, CJ mbështet shumë lloje të metodave të pagesave popullore të tilla [...]
02 / 18 / 2020

Si të përdorim depot e CJ në SHBA për të rritur Dropshipping

Dropshipping është një lloj modeli biznesi i cili mundëson që dropshippers të bëjë biznes pa ruajtur inventarin e produkteve dhe pa pasur nevojë të dërgojë produktet e tyre tek klientët e tyre [...]
07 / 30 / 2019

Si të përdorim shërbimin e përmbarimit të CJ?

Produkti i shërbimit është një lloj shërbimi i përmbushjes së CJ i cili ju lejon të dërgoni produktet tuaja në depon tonë dhe ne paketojmë dhe dërgojmë për [...]