fbpx

personalizohet

09 / 09 / 2019

Si të përdorim tiparin e ri të paketave të personalizuara?

A doni të hartoni paketën tuaj personale për markën tuaj dhe qëllimin e etiketës së bardhë? Cila është pakoja e personalizuar? Paketa me porosi është një veçori që [...]
12 / 18 / 2018

Printo TOP 10 në Kompanitë e Kërkesës në Botë

10. Design by Humans Ky është një bashkësi artistësh, lojtarë, stilistë dhe youtubers. Ky portal është shtëpia e disa prej veprave më të mëdha të artit [...]