fbpx

punë praktike

09 / 09 / 2019

Si të përdorim tiparin e ri të paketave të personalizuara?

A doni të hartoni paketën tuaj personale për markën tuaj dhe qëllimin e etiketës së bardhë? Cila është pakoja e personalizuar? Paketa me porosi është një veçori që [...]
09 / 04 / 2019

Isfarë është shpërblimi i pikëve dhe si ta përdorim atë?

Point Rewards është një shërbim i shtuar rishtazi në CJDropshipping. Me vendosjen e porosive në sistemin CJDropshipping, ju mund të merrni pikë të caktuara sipas shumës së shitjeve tuaja. [...]
08 / 19 / 2019

Si ta lidhni dyqanin tuaj të lazadës me aplikacionin CJ për heqjen dorë?

Më 15 korrik, ne botuam një artikull: CJ do të Integrohet me Lazada për Dropshippers për të njoftuar se do të fillojmë integrimin tonë me platformën Lazada. Pas një muaji, ne përfundojmë [...]
08 / 15 / 2019

CJPacket ka përfunduar integrimin me pronat

Nëpërmjet punës sonë së bashku me ekipin e Aftësisë me muaj, integrimi midis CJpacket dhe Aftershipit përfundimisht ka përfunduar. Kjo do të thotë që ju mund të kontrolloni informacionin për ndjekjen e urdhrave [...]