fbpx

qendra e përmbushjes

09 / 11 / 2018
Qendra e Përmbushjes Kinë

Si Qendrat Kineze të Përmbushjes Mund të Ndihmojnë Bizneset Fillestare të Suksesin

Kina është bërë tregu më i madh i tregtisë elektronike në botë, me shitje totale dy herë më të mëdha se i dyti më i madh: SH.B.A. Meqenëse Kina është gjithashtu [...]
05 / 05 / 2018

Qendra Ndërkombëtare e Përmbushjes 10 Ndërkombëtare ose Kompania Logjistike për dropshipping në Kinë

Shumë dërgesa me pika përdorin metodën tradicionale të përdorimit të kontejnerëve DHL, UPS, FedEx, TNT ose të huaj për të dërguar porosi pjesa më e madhe në depon e tyre jashtë shtetit dhe më pas [...]