fbpx

rënie të produkteve të transportit

02 / 11 / 2019

Kthehu në punë pas festave të Vitit të Ri Kinez

Si po shkon, djema? Shpresoj se të gjithë bëni mirë gjatë atyre ditëve. I gjithë stafi i CJ ka kaluar pushimet e tyre të lumtura për ribashkimin me [...]
09 / 21 / 2018

Furnizuesit kryesorë të veshjeve (veshjeve) 10 me madhësi amerikane dhe evropiane.

Shumë dropshippers kanë një vend në veshjet. Kur reklamohet si duhet, mund të sjellë një diferencë fitimi shumë të shëndetshme për dropshippers. Ështja më e madhe me të cilën përballen dropshippers [...]
05 / 23 / 2018

Cilin produkt mund të shes në CJ APP dhe cili është ndryshimi midis produkteve të listueshme dhe me burim?

Ne kemi dy lloje të ndryshme të produkteve në APP-në tonë. Lloji i parë është produkte me burim që do të thotë se ky produkt është në dispozicion në fabrikat tona të bashkëpunuara, [...]
07 / 08 / 2017

Farë lloj produktesh dëshironi të lëshoni anije

Transporti do të thotë që ne u japim produkte direkt klientëve të klientit, kështu që i bëni produktet tuaja të duken më mahnitëse, me vlerë të shtuar, të besueshme është shumë e rëndësishme. Me një [...]