fbpx

renditja e produkteve

08 / 07 / 2018

Si të renditni ose postoni produktet e CJ në Dyqanin tuaj Online?

1. Hyni në llogarinë tuaj dhe klikoni MY CJ 2. Klikoni Autorizimi dhe Shtoni Dyqane 3. Vendosni ID-në tuaj të Dyqanit dhe Autorizoni të plotësoni [...]