fbpx
06 / 19 / 2019

Sfidat dhe perspektivat e tregtisë elektronike në Nigeri, si dhe faqet e internetit më të lartë të tregtisë elektronike 10

Informacione të përgjithshme rreth Nigerisë Popullsia: 195,875,237 Numri i Përdoruesve të Internetit: 86,219,965 Penetimi i Internetit: 46.10% Përdoruesit e Telefonave celular: 28,381,000 Penetimi i Telefonit celular: 14.80% Fjala gjuhë: Anglisht The [...]