fbpx

Si të filloni përfitimet e transportit

05 / 26 / 2018

Si të filloni biznesin e transportit detar?

Transporti i pikave është një model biznesi jashtëzakonisht i popullarizuar për sipërmarrësit e rinj, veçanërisht Gen Xers dhe Millennials, për shkak të aftësive të marketingut në internet që tejkalojnë kapacitetet financiare. që nga [...]