fbpx

status

06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike në Singapor në 2019

Madhësia e tregut Tregu elektronik i tregtisë në Singapor pritet të arrijë 5.4 miliardë dollarë (7.46 miliard SGD) nga 2025, sipas raportit të analizës së depërtimit të ekonomisë në Singapor. Kjo është pesë herë [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i zhvillimit të tregtisë elektronike në Brazil

Madhësia e tregut brazilian të tregtisë elektronike Brazili i cili është vendi i pestë në botë më i populluar është i vetmi vend i Amerikës Latine që renditet në krye të botës [...]
06 / 18 / 2019

Statusi i tregtisë elektronike dhe faqja e internetit më e lartë e tregtisë 5 në Francë

Madhësia e tregut francez e-commerce francez Franca është tregu i tretë më i madh i tregtisë elektronike në BE, duke u renditur pas Mbretërisë së Bashkuar dhe Gjermanisë, dhe 6th në botë, pas [...]