fbpx

taksat e punësimit

06 / 26 / 2019

Pasqyrë në lidhje me taksat e biznesit dhe paguajnë taksat në SH.B.A.

SH.B.A. përmban tre tipe kryesore të taksave të vendosura, të cilat janë taksat federale, shtetërore dhe ato të qeverisë lokale. Taksat federale dhe shtetërore janë plotësisht të ndara dhe secila ka të vetat [...]