fbpx

transporti në sezonin e festave

01 / 18 / 2019

Zgjidhje për vonesat e dorëzimit që vijnë nga goditjet në Evropë

Sapo ka kaluar një kohë pasi Canadian Post përfundoi grevën e tyre. Tani, ne po përballemi me një grevë tjetër. Siguria gjermane e aeroportit u largua nga puna midis 2 am [...]
11 / 30 / 2018

Histori fshehur - Punët e vështira të dorëzimit gjatë sezonit të festave

Në ditët e sotme interneti ka bërë blerjen në internet aq shumë më të lehtë dhe të përshtatshme sa të pyes nëse konsumatorët në ditët e sotme akoma mbajnë mend që paketat e tyre janë trajtuar nga [...]