fbpx

Tregtia elektronike në Izrael

06 / 19 / 2019

Njohuri për rritjen e tregtisë elektronike në Izrael

Informacione të përgjithshme rreth PBB-së së Izraelit: 286 milion Popullsia totale: 8.20 milion Përvoja e moshës: 37.8% e popullsisë në Izrael janë midis moshave 25 dhe 54. [...]