fbpx

Tregtia elektronike në Marok

06 / 18 / 2019

Statusi i E-commerce dhe Potenciali i Shitjeve në Marok

Informacione të përgjithshme në lidhje me Popullsinë e Marokut: 36,191,805 Numri i Përdoruesve të Internetit: 20,068,556 Penetimi i Internetit: 57.60% Përdoruesit e Telefonave celular: 11,755,000 Penetimi i Telefonit celular: 33.40% Fjala e Gjuhës: Arabisht, Berber, [...]