fbpx

Tregtia elektronike në Kanada

06 / 18 / 2019

Gjendja e shitjeve dhe e ardhmja e pritur e tregtisë elektronike në Kanada

Informacione të përgjithshme në lidhje me Popullsinë në Kanada: 36,953,765Numërimi i Përdoruesve të Internetit: 32,120,519I Penetrimi i Internetit: 88.50% Përdoruesit e Telefonave celular: 25,556,000Marrja e telefonit celular: 80.80% Fjala gjuhë: Anglisht, FrëngjishtPërkthy Fondit Monetar Ndërkombëtar, [...]