fbpx

urdhrat shkëlqejnë

03 / 26 / 2018

Si të importoni një mënyrë Excel ose CSV

Për të vendosur porosi nga një platformë e-tregtie, përveç Shopify në mënyrë të përshtatshme, ekziston një mënyrë për të importuar porositë tuaja duke përdorur manualin tonë Excel. nëse ti [...]
06 / 07 / 2017
Isfarë është urdhërat e transportit nga pikat CSV

Isfarë është urdhërat e skedarit CSV?

Shumë klientë na pyetën se çfarë është saktësisht urdhërat e skedarëve CSV, dhe tani ne japim një përshkrim këtu. Urdhri i skedarit CSV është një lloj i tillë [...]