fbpx
07 / 24 / 2019

Lajmet: Lady Gaga nisi Laboratorët e Haus në Ditën e Kryeministrit në Amazon

I: Laboratorët Haus në Ditën e Kryeministrit në Amazon, Lady Gaga është mësuar të titullojë turne botëror dhe rezidencat e Vegas, por super këngëtarja dhe ikona e modës ishte duke titulluar Amazon [...]
06 / 26 / 2019

Pasqyrë në lidhje me taksat e biznesit dhe paguajnë taksat në SH.B.A.

SH.B.A. përmban tre tipe kryesore të taksave të vendosura, të cilat janë taksat federale, shtetërore dhe ato të qeverisë lokale. Taksat federale dhe shtetërore janë plotësisht të ndara dhe secila ka të vetat [...]