fbpx

Viti i ri kinez

12 / 26 / 2019

Si të zvogëloni efektet e Vitit të Ri Kinez në biznesin tuaj Dropshipping?

Viti i Ri Kinez, i quajtur edhe si Festa e Pranverës, është një festë e rëndësishme që Kinezët të kalojnë kohën me familjet dhe miqtë e tyre, ashtu si Dita e Krishtëlindjes. [...]
02 / 11 / 2019

Kthehu në punë pas festave të Vitit të Ri Kinez

Si po shkon, djema? Shpresoj se të gjithë bëni mirë gjatë atyre ditëve. I gjithë stafi i CJ ka kaluar pushimet e tyre të lumtura për ribashkimin me [...]