fbpx

Metoda e transportit

08 / 01 / 2017

Farë është një metodë e transportit?

Një metodë e transportit është një mënyrë për të përmbushur shpërndarjen për klientët e mallrave që ata blenë në një faqe në internet. Serveri i tregtisë 2007 mbështet tre lloje të [...]
07 / 15 / 2017

Transporti falas është mënyra e fundit për t'u përdorur në transportin me pika

Kohët e fundit disa klientë në dyqanin tonë Aliexpress u ankuan për faktin se parcelat nuk mund të dërgohen as për dy muaj me anë të metodës së transportit falas. Sot ne [...]
06 / 23 / 2017

Pse nuk i marr produktet me kohë edhe më shumë se Muaj 2?

Ne takuam disa klientë që kanë këtë pyetje kohët e fundit: nëse ngastra nuk ka marrë pas muajve 2, çfarë e bën atë të ndodhë dhe çfarë duhet të bëj unë [...]
06 / 12 / 2017

Pse Informacioni Ndjekja i Paketës sime azhurnon kaq ngadalë?

Disa klientë gjithnjë hutuan për pyetjen se pse informacioni i përcjelljes së paketës sime mbetet në një vend për një kohë të gjatë pa e pasur një të tillë [...]