fbpx

Metoda e transportit

05 / 25 / 2017

Diçka që duhet të dini në lidhje me ePacket / EUB

Për nevojat e ofrimit të mallrave të tregtisë elektronike midis territorit të Kinës dhe SHBA, Kanada dhe më shumë vende të tjera, China Express Express & Logistics Co, Ltd, ofron E-commerce [...]
04 / 20 / 2017

Zhvillimi i ePacket Ndërkombëtar dhe Standardi i Tarifimit të tij

Aliexpress tashmë është aplikuar politika e re e shpërndarjes së logjistikës që nga 1th, korrik, 2016. Kjo politikë vendosi padyshim që, përveç mallrave të posaçëm, shitësit nuk kanë [...]