fbpx

Farë po bëjmë

05 / 29 / 2020

Shtypni në Kërkesa VS Dropshipping? Ndihmoni CJ për Dropshipping në Branding biznesin tuaj

Printimi në biznesin e kërkesës është një model i thjeshtë për të filluar biznesin për ata që duan të ndërtojnë markën e tyre, kur marka është zakonisht një e pakontestueshme [...]
07 / 25 / 2019

Si u nis dhe zgjerua CJDropshipping

Yiwu Cute Jewelry Co, Ltd ishte themeluar në 2000 nga Andy Chou (CEO) dhe ekipi i tij. Ajo ishte e vendosur në Futian Market në qendër të Yiwu [...]
03 / 05 / 2019

Programi i Filialit të CJ - Ndërfaqja e re për të qënë furnizues të lëshuar nga puna

A ka dikush të interesuar të jetë një furnizues i anijeve me rënie, por nuk ka të dhëna për të gjitha gjërat e përfshira që duhet të merreni, siç janë [...]
01 / 24 / 2019

2018 CJ Dropshipping në Rishikim: Po shikon mbrapa, duke ecur përpara

Shtë e rëndësishme të shikoni përsëri se ku keni qenë dhe çfarë keni arritur, dhe pastaj të ndërtoni atë pasi jeni duke ecur përpara drejt qëllimeve të reja dhe [...]