fbpx

Lajmet e Transportit

07 / 01 / 2019

Cila është dhimbja më e madhe në biznesin e transportit detar? - Historia e zhvillimit të metodës së transportit

Me zhvillimin e anijeve rënie, transporti me rënie po bëhet gjithnjë e më i rreptë. Njerëzit do të duhet të mendojnë për përmirësimin e shpejtësisë së transportit për të bërë [...]
05 / 30 / 2019

Blerësit më të mirë të bluzave më të mira 8 për biznesin tuaj të bluzave

Unë T-shirt Industria e transportit me rënie Ndërsa po vjen vera, bluzat bëhen një artikull i domosdoshëm në dollapët tanë për pothuajse të gjithë, Ata janë një nga më të rehatshmit [...]
05 / 29 / 2019

10 Produkte Verë me shitje në 2019

Tani ajo verë është mbi ne, është sezoni i çuditshëm që i bën njerëzit të duan dhe gjithashtu të urrejnë. Dashuria është se ne mund të heqim [...]
05 / 22 / 2019

Këpucët më të mira 10 për aromat lëshojnë transportin nga Kina dhe SH.B.A.

Një këpucë është një send i mbathjeve të destinuara për të mbrojtur dhe ngushëlluar këmbën. Këpucët përdoren gjithashtu si një element i dekorimit dhe modës. Dizajni i këpucëve ka larmishëm [...]