fbpx

Lajmet e Transportit

03 / 18 / 2019

Artikujt kryesorë festiv 5 për të shitur gjatë gjithë vitit

Në një vit rreth, ne mund të kemi shumë raste të rëndësishme për tu mbajtur mend, siç janë festat e ditëlindjes, dasma, apo festivale, etj. Secila prej këtyre festimeve kërkon [...]
03 / 12 / 2019

Ne Bëni Transportimin e Barkave Shumë thjeshtë si furnizues të transportit nga pika

Transporti i pikave është një metodë e re e përmbushjes vitet e fundit në biznesin elektronik ndërkombëtar. Shtë një modalitet i ri midis B2C dhe B2B. Furnizuesit e anijeve rënie [...]
02 / 21 / 2019

Sa mund të fitoni nga transporti i shpejtë?

Siç e dini, transporti i shpejtë është një nga mënyrat më të lehta për të fituar një fitim të madh në internet. Për një, nuk kërkon një buxhet të madh. [...]
02 / 20 / 2019

Si të Dropship PODoducts: Sillni vlerë tek blerësi

Kur jeni duke bërë biznesin e lëshimit të udhëtimit, mund të ndiheni se ka shumë konkurrentë në shitjen e produkteve të njëjta me ju. Siç kemi prezantuar avantazhet e [...]