fbpx

Lajmet e Transportit

11 / 21 / 2018

Afatet e transportit USPS - VITI I PLANIT!

'Tis këtë sezon për të planifikuar për afatet e transportit tuaj të Krishtlindjeve !! Konsumatorët që po planifikojnë herët po na pyesin se cilat janë afatet e transportit detar për dorëzim [...]
11 / 16 / 2018

Vëmendje, Situata e Sulmimit Postar Kanadez është përhapur

Nuk e di se sa njerëz janë të vetëdijshëm për grevën në Shërbimin Postar Kanadez. Ngjarja është përshkallëzuar në atë pikë sa China China sapo na njoftoi se ata nuk do të pranojnë më asnjë pako që hyn në Zyrën Postare të Kanadasë. Në vijim duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë: 1. Packagesdo paketë që shkon në Kanada nuk do të pranohet duke filluar që nga koha e Kinës 11 / 16 / 2018 (që është sot). 2. Do paketë në rrugën për në Kanada që nuk ka lënë Kinën akoma do të kthehet nga transportuesit përkatës tek dërguesit së bashku me rimbursimet. 3. Packagesdo paketë në tranzit në Kanada që tashmë është larguar nga Kina do të duhet të presë që Shërbimi Postar Kanadez t'i dërgojë ato tek marrësit, dhe ne nuk kemi një ETA. Epacket trajtohet nga China Post, dhe destinacioni i shumicës së paketave të vogla është në Kanada. [...]
11 / 09 / 2018

Metodat më të mira të transportit 3 për transportimin nga Kina në 2018 - CJ Packet, Epacket, USPS +

Ne kemi parë shitjet të rriten në CJDropshipping këto javë të fundit pothuajse po aq të mprehtë sa temperatura po bie këtu në Kaliforninë Jugore. Meqenëse u rrotulluam [...]
10 / 22 / 2018

E-Packet me Kapacitet të plotë, përdorni CJ Packet në vend!

Shikoni këto gomone të SHUM POTATOE! Me mend se çfarë ka në to? E-pako që dëshironi t’i dorëzoni klientëve tuaj në kohë. Kjo është një skenë e jona [...]