fbpx
02 / 24 / 2018

Njoftim për taksën doganore suedeze

Vitet e fundit, zhvillimi i tregtisë elektronike është gjithnjë e më i shpejtë, kështu që përmirëson dhe reformon politikat doganore nga vende të ndryshme. Sot, ne kemi [...]
12 / 30 / 2017

CJDropshipping APP është duke punuar

Rendisni dhe buroni me lehtësi çdo produkt në dyqanet tuaja, normalisht çmimi më i ulët se Aliexpress ose eBay; Procesoni porositë tuaja dhe i dërgoni në vetëm disa klikime [...]
09 / 29 / 2017

Këshilla praktike për transportin elektronik 3

Ju mund të thoni që transporti i shpejtë është seksi i ri në botën e e-Tregtisë. Nëse po e lexoni këtë, shanset janë që dëshironi të përfshiheni dhe udhëtoni [...]
09 / 26 / 2017

Isshtë transporti i shpejtë i një karremi të helmuar apo një ide e mirë për markat?

Transporti i transportit nga pikat është një model i përmbushjes me pakicë, kur dyqani nuk ka aksione ose inventar të vet, por plotëson kërkesën përmes transferimit të detajeve të klientëve dhe porosive të dërgesës. [...]