fbpx
12 / 26 / 2019

Si të zvogëloni efektet e Vitit të Ri Kinez në biznesin tuaj Dropshipping?

Viti i Ri Kinez, i quajtur edhe si Festa e Pranverës, është një festë e rëndësishme që Kinezët të kalojnë kohën me familjet dhe miqtë e tyre, ashtu si Dita e Krishtëlindjes. [...]
12 / 24 / 2019

Zgjidhja e numrit të kërkuar të taksave për parcelat në Brazil

Për shkak të kërkesave të Brazilian Correios, të gjitha parcelat mund të dërgohen në Brazil vetëm pasi të keni mbushur së pari numrin e taksave. Për përmbushjen e këtyre urdhrave, [...]
12 / 09 / 2019

CJPacket - Zgjidhje e mirë për biznesin tuaj që lëshon biznesin gjatë sezonit të pikut

Siç e dinë të gjithë transportuesit e pikave, sezoni kulmin e blerjeve në internet shpesh zhvillohet në Q4. E Premte e Zezë, Halloween, Faleminderit për Dhuratën dhe Ditën e Krishtëlindjes [...]
11 / 21 / 2019

Si funksionon paraja e dorëzimit (COD) në Tajlandë?

Ju nuk mund ta dini një nga vendet më të mira të COD është Tajlanda. Dhe njerëzit në Azinë Jug-Lindore (VSM) pëlqejnë të përdorin Paratë e gatshme për Dorëzim [...]